Smeštaj u Relax apartmanima nudi vam kompletan sadržaj ukoliko želite jedan “lenji odmor” odnosno da jednostavno uživate u miru bez previše aktivnosti. Međutim, ukoliko želite dinamičan odmor, Relax apartmani su odlična polazna tačka za razne izlete kojima možete obogatiti svoj boravak na Tari. 

Najpre, planina obiluje brojnim vidikovcima do kojih se može doći automobilom uz dodatne kratke šetnjice (Banjska i Bilješka stena, vidikovci Osluša, Sokolarica, Crnjeskovo i Jarič. 

Ovo je lista najpoznatijih i uređenih, međutim ukoliko ste ljubitelj šetnji, na mnogobrojnim obeleženim stazama naćićete čitavo mnoštvo visova sa kojih se pružaju veličanstveni pogledi na okolinu.

Na nekoliko desetina minuta vožnje čekaju vas i drugi sadržaji. U letnjim mesecima možete otići na plivanje na jezera Perućac i Zaovine. Ukoliko se zadesite na Tari poslednjeg vikenda meseca jula, možete se pridružiti karnevalskom raspoloženju Drinske regate. 

Tara je takođe odlično polazište za obilazak Manastira Rača, Drvengrada, Andrićgrada i Višegrada, s tim što do Višegrada možete i ploviti – kanjonom Drine, turističkim brodićem iz Perućca (tura koju od srca preopručujemo).